Incompany trainingen

Wil je leren inzichten halen uit (klant)data? Online gedrag interpreteren en lezen? Goede experimenten opzetten en weten welke tooling je tot je beschikking hebt? Dan kunnen wij je helpen! Met een incompany training komen we bij jou op kantoor langs en geven we je zoveel mogelijk van ons gedachtegoed mee over analytics en psychologie. En met wij, bedoelen we alle energieke en enthousiaste collega’s van Online Dialogue met ieder hun eigen expertise en praktijkervaring.

Waarom kiezen voor incompany?

Conversie optimalisatie is een zeer iteratief proces waarbij verschillende mensen van verschillende disciplines samenwerken om de online dialoog met de klant te verbeteren. Door iedereen tegelijkertijd op te leiden creëer je een solide basis die deze samenwerking, de uitwisseling van kennis en aanvulling op elkaars werkzaamheden alleen maar bevorderd.

We geven les aan de hand van praktijkcases uit jouw industrie en samen met de deelnemers focussen wij ons tijdens het hele lesprogramma op jullie bedrijf en jullie customer journeys.

Data en Psychologie

Online Dialogue is al jaar en dag ‘thought leader’ in Nederland en tijdens de incompany trainingen geven we je zoveel mogelijk van ons gedachtegoed mee over analytics en psychologie. Naast onze conversie specialist en master of online persuasion opleidingen bieden wij ook incompany trainingen aan als Data en Psychologie en een verdiepende Psychologie cursus. Liever een training op maat? Dat kan ook.

Voor veel bedrijven hebben wij maatwerk opleidingen ontworpen met als doel het kennisniveau van de organisatie over effectieve continue optimalisatie te vergroten. Dit vaak in combinatie met uitvoer en consultancy – luisteren om te leren is immers minder effectief dan doen om te leren. De basis van de meeste opleidingen is ons werkmodel is FACT&ACT, waarmee we alle stappen doorlopen van idee tot uitvoering tot analyse.

Interesse in een incompany training? Of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een *, zijn verplichte velden.

Wij verzamelen de gegevens die je hier achterlaat om je incompany training aanvraag te kunnen verwerken. Bekijk onze privacy policy voor al onze voorwaarden.

 

Wil je geen uitgebreide incompany training van, maar wel de introductie van Psychologie voor conversie optimalisatie meekrijgen? Volg dan onze Conversie Specialist opleiding – 4 dagdelen over proces, statistiek, psychologie en tools.

Informatie

  • Door de vakexperts van Online Dialogue.
  • Kosten afhankelijk van wensen.
  • Opleiding op maat.
  • Bij jou op kantoor.
  • Opleidingen als conversie specialist, master of online persuasion, data en psychologie en een verdiepende psychologie cursus.
Sluit Menu