Partners Online Dialogue

We zijn officieel partner van Google, Usabilla, AB Tasty, Sentient en Effective Experiments. 

Lees hieronder hoe de samenwerking met onze partners verloopt.

partners online dialogue
Klanten verwachten een klantreis waarin verschillende communicatiemiddelen naadloos op elkaar aansluiten. Of het nu via een website, app of e-mail is.  De tool van Usabilla helpt Online Dialogue met het verhogen van de winst van onze opdrachtgevers door middel van een klantgerichte digitale strategie.
partners online dialogue
Online Dialogue werkt samen met AB Tasty om zo gebruik te maken van hun uitgebreide testoplossingen. AB Tasty biedt eenvoudige, intuïtieve en effectieve oplossingen. Wij brengen optimalisatie ideeën van onze klanten tot leven en meten het effect aan de hand van de tools van AB Tasty.
partners online dialogue
Effective Experiments is een workflowtool die ons ondersteunt bij het uitvoeren van conversie optimalisatie trajecten voor onze klanten. Bij Online Dialogue zetten we workflowtools in om de gehele A/B-test cyclus te organiseren en te communiceren van discipline naar discipline. Iedere fase van ons FACT & ACT model wordt vastgelegd inclusief input en output.
partner evolv ascend
Evolv Ascend is een automatisch conversie optimalisatie systeem dat gebruik maakt van een evolutionair algoritme. Een tool voor massive multivariate testing die op een slimme manier steeds nieuwe combinaties uittest, om in zo min mogelijk tijd de ideale combinatie te vinden.

Wil je ook onze partner worden? Neem contact met ons op!

contact

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel ons (030 4100 170).

Sluit Menu